--> Поліція Польщі прокоментувала скандальне відео з українцем | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція Польщі прокоментувала скандальне відео з українцем

1
5
Поліція Польщі прокоментувала скандальне відео з українцем
В штабі міської поліції в Жешуві повідомили, що відео, на якому чути фразу «Якщо не влаштовує Польща — можеш їхати в Україну», буде ретельно проаналізовано.

Як повідомляла Волинь24, на відео видно, як правоохоронці в Жешуві затримали українця з польським громадянством, бо той, мовляв, не вдягнув маску, їдучи на велосипеді.

Суперечки викликає поведінка поліції, адже співробітниця сказала українцю: «Якщо наша країна тебе не влаштовує, то можеш поїхати в Україну». Чоловік звинуватив поліцейських у расистській поведінці. Щоправда, провокаційна поведінка українця у відеоролику також залишає бажати кращого.

Штаб муніципальної поліції в Жешуві прокоментував місцевим ЗМІ запис, який набув популярності в Інтернеті.

Виявляється, саме втручання поліції відбулося деякий час тому — ще 23 жовтня 2020 року, пише inPoland.

"Причиною зупинки чоловіка було те, що він вчинив дорожньо-транспортне правопорушення — їхав на велосипеді вздовж пішохідного переходу, а не відсутність захисної маски", — повідомила Анна Іскжицька з штабу муніципальної поліції в Жешуві.

"Буде проаналізовано запис, розміщений на Youtube, та поведінку поліцейських. Запис не відображає цілої події, це — лише фрагменти випадку. На ньому немає початку спілкування коли поліцейські вказують причину затримання", — стверджує Анна Іскжицька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не українець він. Хохол!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні