--> Японський мільярдер шукає 8 добровольців для польоту на Місяць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Японський мільярдер шукає 8 добровольців для польоту на Місяць

0
5
Японський мільярдер шукає 8 добровольців для польоту на Місяць
Fashion-магнат із Японії 45-річний Юсаку Маедзава, який стане 1-м космічним туристом компанії SpaceX, збирає команду з 8 осіб для спільного польоту на Місяць.

Про це він заявив у відеозверненні в Twitter, повідомляє gazeta.ua. Політ відбудеться в 2023 році, у ньому візьмуть участь від 10 до 12 осіб, 8 із яких будуть особисто запрошені бізнесменом

"Набираю команду для участі у цій місії", - зазначив Маедзава.

Для участі в конкурсі бажаючий повинен розповісти про свою діяльність і пояснити, як політ на Місяць допоможе йому зробити більше для суспільства. Також він повинен бути готовий до роботи в команді.

Юсаку Маедзава – японський мільярдер, засновник інтернет-магазину Zozotown, який займається пошиттям одягу на замовлення. У вересні 2019 року підприємець вирішив продати більшу частину своєї частки Yahoo Japan, тоді сума угоди становила $3,7 млрд. У 2020 році Forbes назвав його 23-м у списку найбагатших людей Японії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні