--> Оштрафували ковельчанку, яка на базарі продавала контрафактний алкоголь та цигарки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Оштрафували ковельчанку, яка на базарі продавала контрафактний алкоголь та цигарки

0
-8
Оштрафували ковельчанку, яка на базарі продавала контрафактний алкоголь та цигарки
За незаконні оборудки з контрафактним спиртним та цигарками 53-річна жителька Ковеля сплатить 85 000 грн штрафу.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що із липня по жовтень 2020 року, не будучи зареєстрованою як суб’єкт господарювання та не маючи державного дозволу на торгівлю алкогольними напоями й тютюновими виробами, волинянка незаконно придбавала контрафактні спирт та цигарки, зберігала їх та збувала усім охочим.

Під час проведеного 30 жовтня 2020 року обшуку у контейнері на ринку в Ковелі, який перебував у її користуванні, вилучили понад 2 000 пачок цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка та 250 літрів незаконно виготовленого алкоголю.

Під час досудового розслідування волинянка визнала свою винуватість у скоєному, щиро розкаялася та активно сприяла розкриттю злочину, відтак з нею уклали угоду про визнання винуватості, яку і затвердив суд.

Незаконно виготовлену продукцію у жінки конфіскували.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні