--> Біржа випадково продала біткоїни за $6 тисяч: просить повернути | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біржа випадково продала біткоїни за $6 тисяч: просить повернути

0
11
Біржа випадково продала біткоїни за $6 тисяч: просить повернути
Хоч цифрові гроші мають безліч переваг, з ними іноді стаються прикрі технічні проблеми. Одна з криптовалютних бірж випадкового продала біткоїн на 88% дешевше.

Філіппінська біржа цифрових активів (PDAX) просить користувачів повернути свої біткоїни після того, як продала їх за 6 тисяч доларів. В результаті біржа була змушена припинити роботу на 36 годин, повідомляє 24 канал.

За даними біржі, це був технічний збій, хоча PDAX – одна з найбільших криптобірж у Південно-Східній Азії.

Генеральний директор PDAX Нішель О. Габа пояснив, що біржа не володіє біткоїнами, які продали за заниженою ціною – тож фактично процедури купівлі/продажу не проводилися. Він також додав, що адміністрація платформи ініціює скасування угод.

Технологічний збій завдав шкоди самій біржі. PDAX намагається усунути причини цієї "помилки". Багато користувачів заявляють, що вони все ще не мають доступу до своїх облікових записів.

Однак одному користувачеві вдалося вивести біткоїн з біржового гаманця. PDAX надіслав йому SMS та електронні листи із погрозою судовим процесом, якщо він не поверне придбаний BTC.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні