--> Розкрили секрет молодості японок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розкрили секрет молодості японок

0
-1
Розкрили секрет молодості японок
Вважається, і небезпідставно, що японки виглядають значно молодше за свої роки. Як їм це вдається? Насправді ніякого секрету тут немає, є кілька важливих правил.

Їх філософія догляду за собою родом з дитинства. Вони не посилаються на брак часу і грошей. Вони просто роблять це, пише голос.UA.

Правильне харчування (як це не банально звучить).

З раннього віку японці привчають дітей до натуральних правильних продуктів. Риба, овочі, бобові, крупи, фрукти, це основа японського раціону. Всі чули вислів: "Ми є відображенням того, що їмо" Правильна їжа є запорукою доброї зовнішності.

Використання натуральної косметики.

Японки починають доглядати за своєю шкірою з раннього віку, коли ознак старіння ще й в помині немає. Кажуть, що вони не наносять на обличчя того, що не можна було б покласти в рот. Не буквально, але вони застосовують промислову косметику з натуральними інгредієнтами. Найчастіше це не розрізнені серії, а лінійки, які доповнюють одна одну: очищення, тонізація, зволоження, насичення.

Японки обходяться без засмаги.

Японські жінки ніколи не підставлять своє тіло палючим променям сонця. У будь-який час року навіть у похмурий день вони наносять на обличчя сонцезахисний крем. Парасольки від сонця і широкополі капелюхи дуже популярні в Японії.

Японки приймають БАДи.

В Японії дуже великою популярністю користуються харчові добавки. Це добавки від втоми, для продовження молодості, краси. Вони проходять ретельний контроль і тестування перш ніж потрапляють до споживача. Щодня японці приймають додаткову порцію клітковини, яка продається у вигляді водорозчинного порошку.

Японки дуже люблять масаж.

Це може бути масаж нефритовим роликом або просто руками і масажним маслом. З недовірою вони відносяться до ін'єкцій, пілінгів, лазерного втручання. Вони вважають такі заходи дуже агресивними.
Серед японок дуже популярні маски з рису.
Традиційним засобом по догляду за обличчям є тканинні маски, їх застосовують не менше двох разів на тиждень. Зараз такі маски, просочені активними розчинами, можна купити і вони є основою, базою японського догляду за обличчям.

Японки займаються спортом.

Принаймні роблять зарядку, адже вона дуже важлива для підтримки гарного самопочуття і гарної фізичної форми. Також вони дотримуються певних правил під час сну. Вони лежать на валику, який добре діє на поставу і кровопостачання голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні