--> Москва зухвало відповіла на нові санкції США: «Не грайтеся з вогнем!» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Москва зухвало відповіла на нові санкції США: «Не грайтеся з вогнем!»

1
3
Москва зухвало відповіла на нові санкції США: «Не грайтеся з вогнем!»
Москва буде реагувати на нові антиросійські санкції з боку Вашингтона на основі принципу взаємності, але необов'язково дзеркально. Про це йдеться в поширеному у вівторок коментарі офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової, передає УНН.

Захарова вважає, що введення санкцій нібито є приводом для “втручання у внутрішні справи Росії”. “Миритися з цим не маємо наміру. Реагувати будемо виходячи з принципу взаємності, не обов’язково симетрично”, — підкреслила вона.

У Москві розцінюють нові санкції США як ворожий антиросійський випад.

Адміністрація США зробила ворожий антиросійський випад, оголосивши дуетом з Євросоюзом про чергові санкційні заходи для “покарання Москви”, — зазначила Захарова. За її словами, Білий дім, “заплутавшись у власних внутрішніх проблемах”, “знову намагається культивувати образ зовнішнього ворога”.

У РФ закликали США “не гратися з вогнем” у зв’язку з рішенням американської сторони про введення рестрикцій проти Москви.

Як повідомляла Волинь24, учора, 2 березня, ЄС ввів санкції поти РФ. Слідом за ЄС це зробили США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мокша проти всього світу випади робить, і вважає що це нормально..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні