--> Україна відкрила 12 нових ринків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна відкрила 12 нових ринків

0
-1
Україна відкрила 12 нових ринків
Україна минулого року відкрила 12 нових ринків для експорту своєї продукції, погодила 35 експортних сертифікатів і пройшла два аудити Європейського Союзу за системою оцінки державного контролю за виробництвом риби і рибних продуктів, м'яса птиці і продуктів з нього, повідомляє Держслужба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

Крім цього, в 2020 році активно йшла робота з відкриття 100 нових ринків на шести континентах.

"Йдеться як про традиційних зовнішньоекономічних партнерів України - ЄС, Китай, США, Індію, - так і про менш освоєні українськими експортерами ринки - Мексики, Австралії, Бразилії, Анголи і так далі", - розповіла глава Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Крім того, протягом 2020 року велась робота щодо укладання міжнародних договорів у сферах санітарних і фітосанітарних заходів та захисту споживачів з Бразилією, Алжиром, Індонезією, В'єтнамом, Іраном, Молдовою, Узбекистаном, Сербією, Ліваном, Грецією, Німеччиною, Швецією та Грузією.

Також підготовлено Угоду між Держпродспоживслужбою і Міністерством сільського господарства, лісництва та водних ресурсів Республіки Північна Македонія про співробітництво в галузі карантину та захисту рослин.

Відзначається, що сьогодні Держпродспоживслужба продовжує роботу з міжнародними партнерами з розширення збуту за різними товарними позиціями, серед яких - продукція птахівництва, жива велика і дрібна рогата худоба, яловичина і свинина, молоко і молочні продукти, мед, яблука, лохина і черешня, горох і квасоля, цибуля, пшеничне борошно, риба і рибопродукти, репродуктивний матеріал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні