--> На Волині п'яний водій на смерть збив дику свиню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині п'яний водій на смерть збив дику свиню

1
0
На Волині п'яний водій на смерть збив дику свиню
На Камінь-Каширщині в ніч із суботи на неділю сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій, ймовірно нетверезий водій, на смерть збив дику тварину.

Про це Інформаційному ресурсу «Під Прицілом» розповіли місцеві мешканці.

Як стало відомо, в ніч із 27 на 28 лютого, близько 2 години ночі, поблизу цвинтаря між селами Велика Глуша та Мала Глуша Камінь-Каширського району, водій мікроавтобуса Opel Vivaro Анатолій Б., ймовірно, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на самку дикого кабана. Від сильного удару тварина відлетіла на кілька десятків метрів та загинула на місці події.

Очевидці події відразу викликали на місце автопригоди працівників поліції та місцевого єгеря. Як згодом виявилося, самка була вагітною.

Місцеві зазначають, що водій мікроавтобуса перебував у стані алкогольного сп'яніння і рухався із великою швидкістю, а на момент приїзду правоохоронців місце винуватця ДТП зайняв його друг, який і взяв всю провину на себе.

Як наслідок, мікроавтобус розтрощено, а адміністративний протокол був складений не на самого водія, а на зовсім іншу людину.

Як стверджують місцеві мешканці, водій мікроавтобуса, який скоїв смертельний наїзд на дику тварину, часто перебуває за кермом у нетверезому стані.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свиня не може бути вагітною.
Свиня може бути поросною, кішка, вівця - кітною, собака не родить, а щениться і т. д. Редактор у цьому "виданні" є?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні