--> «Інстаграм» додає «кімнати» для проведення етерів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Інстаграм» додає «кімнати» для проведення етерів

0
-3
«Інстаграм» додає «кімнати» для проведення етерів
Соціальна мережа Instagram представила нововведення – Live Room («Живі кімнати»). У них можуть перебувати одночасно чотири користувачі та спільно вести прямі трансляції.

Про це інформує Громадське.

Спільні прямі трансляції зʼявилися в Instagram у 2017 році, в жовтні 2020 року їхній час збільшили з однієї години до чотирьох. Водночас завжди користувач міг запросити у свій ефір тільки ще одного учасника.

У повідомленні компанії вказано, що функція Live Rooms повинна допомогти людям розкрити творчий потенціал, а також дати більше способів побудувати бізнес і заробити гроші.

Як це працює?

Для того, щоб розпочати прямий ефір у «кімнаті», треба провести по екрану праворуч, натиснути кнопку трансляції й вибрати гостей. Засновник етеру буде показуватися у верхній частині екрану.

Співведучих можна буде додати як одразу, так і поступово за необхідності. Підписники гостей також отримають повідомлення про початок етеру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні