--> Замість примусового демонтажу: депутатка хоче діалогу влади і підприємців у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замість примусового демонтажу: депутатка хоче діалогу влади і підприємців у Луцьку

3
0
Замість примусового демонтажу: депутатка хоче діалогу влади і підприємців у Луцьку
Фракція Громадянського Руху "СВІДОМІ" ініціює налагодження діалогу влади та підприємців.

Про це повідомила депутатка від "СВІДОМИХ" Алла Надточій. З її слів, підприємці, які працюють на «Центральному ринку», висловлюють своє занепокоєння стосовно примусового демонтажу торговельних місць з 15 березня. Відтак необхідно напрацювати чіткий план й узгодити всі етапи врегулювання ситуації навколо ринку.

"Конфлікт між орендарями та міською радою триває вже не один рік. Сьогодні відсутній профільний заступник міського голови, підприємці не можуть отримати повну інформацію, що відбуватиметься з їхніми робочими місцями, а дізнаються про такі рішення зі шпальт місцевих ЗМІ. Тому наша фракція ініціює налагодження діалогу влади та підприємців, щоб напрацювати чіткий план, коли буде розпочата реконструкція ринку, терміни реалізації, хто буде інвестором і багато інших питань, які потрібно вирішити з різними структурними підрозділами міської ради", – зазначила Алла Надточій.



Депутатка наголосила, що в такому стані ринок не може існувати в історичній частині міста, але всі зміни мають відбуватися мирно та врегульовано.

"Ні лучанам, ні підприємцям не хочеться бачити постійні війни та барикади в цій частині міста. 2020 рік змінив багато планів через пандемію, тому потрібно зважати на усі фактори, які впливають на життя міста, лучан та підприємців і узгодити усі етапи врегулювання ситуації навколо ринку", – повідомила вона.

Луцька міська рада попередила шістьох підприємців, аби ті добровільно демонтували контейнери до 15 березня, інакше їх знесуть муніципали. Це права сторона ринку – кіоски на вулиці Замковій. Однак підприємці звернулися до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А незаконні висотки, і завищена поверховість будуть примусово демонтувати?!!!
Відповісти
не будуть, але - срач на базарі - знесуть, генделики на зупинках і у дворах - знесуть
Відповісти
В чому проблема перенести ринок і частину активності до нового ринку біля кромбергу? Можна туди нові маршрути прокласти це розвине і гпз як район якій ніби острів знаходиться за цим дурним болотом і буде сприяти росту міста вцілому. В тому числі влада могла б сприяти і забудові навколо нового ринку. І запропонувати вигідні умови для всіх підприємців. Ясно ж що питання вже вирішили і центр міста їм не віддадуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні