--> У Луцьку будуть перевіряти квартири на 1 поверхах, які стали комерційними об'єктами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку будуть перевіряти квартири на 1 поверхах, які стали комерційними об'єктами

2
-3
У Луцьку будуть перевіряти квартири на 1 поверхах, які стали комерційними об'єктами
У Луцьку здійснять перевірку квартир на перших поверхах житлових будинків, які стали комерційними об'єктами.

Про це під час оперативної наради заявив міський голова Луцька Ігор Поліщук, пише Волинь.юа.

Мер розповів, що до міської ради надходять скарги від мешканців будинків, в яких перші поверхи стали комерційними.

"У місті ненормальний процес з переведенням квартир на перших поверхах у комерційну нерухомість. Власники цих квартир втручаються у несучі конструкції. Це загрожує будинкам. І за цим усім стоїть сумнівний реєстратор з Куклинської сільради Віталій Ященко.

Тому ми вимагаємо скасувати ліцензію державному реєстратору Ященку з Куклинської сільради. Також потрібно перевірити усі об'єкти, які стали комерційними. Зараз ми працюємо за адресою Кравчука, 34", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яке відношення має сільська рада до Луцька? Може дозволи на перепланування має давати міський департамент, і відповідно контролювати виконання отих дозволів..
Відповісти
«Яке, яке?» - а таке, що кащея, булу, полішмака та іже з ними просто плющить від того, що хтось вліз на «їхню» теритирію та без «доляхи» щось тут робить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні