--> Професор ВНУ місяць не дожив до 60-го дня народження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Професор ВНУ місяць не дожив до 60-го дня народження

0
-1
Професор ВНУ місяць не дожив до 60-го дня народження
Сьогодні виповнилося б 60 років від дня народження Ярослава Шабали, дата до якої він не дожив трохи більше місяця.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук нагадав доктор історичних наук, професор кафедри національної безпеки ВНУ Анатолій Шваб.

"Вкотре сумно, боляче і порожньо. Ярослав був гідною і гарною людиною в якій, гармонійно поєднувалися людська краса – доброта, порядність, чесність, мудрість, освіченість і численні таланти. Саме це робило його одним із найулюбленіших викладачів серед студентів і шанованим колегою серед працівників факультету та університету", - йдеться у дописі.

"Він глибоко знав і розумів історію. Він був одним із кращих публічних істориків. Його численні виступи, на конференціях, публічних заходах, телебаченні завжди були яскравими і фаховими. Він любив життя і сам жив на повні груди. Присутність Ярослава у будь-якому товаристві наповнювала всіх легкістю, радістю, гармонією і піднесенням", - пише друг і колега.

Як повідомляла Волинь 24, 28 січня цього року, після тривалої хвороби, Ярослав Шабала помер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Помер викладач СНУ Помер викладач СНУ
12 грудня, 2019, 16:48
0
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні