Курорт у Туреччині закриють на півтора року

0
0
Курорт у Туреччині закриють на півтора року
Курортне місто Ассос у турецькій провінції Чанаккале планують закрити на період до 500 днів на ремонтні роботи, оскільки його давня інфраструктура почала становити небезпеку для туристів. Про це повідомляє Главком.

Йдеться, зокрема, про великі скелі, що нависають над територією населеного пункту і які почали руйнуватися, періодично утворюючи каменепади. При цьому ситуація ускладнюється підвищеною останнім часом сейсмічною активністю на узбережжі Туреччини.

До завершення робіт, які передбачається здійснити приблизно за півтора року, як мінімум 19 об'єктів туристичної інфраструктури в стародавньому місті будуть закриті: в тому числі готелі, хостели, ресторани і кафе, а також чайний сад і магазин морозива.

Згідно з проєктом, небезпечні скелі будуть розбиті і видалені зі «стратегічних місць», де їх падіння може загрожувати туристичній інфраструктурі. Також на скелі буде покладена сталева сітка, щоб запобігти падінню уламків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні