Скандал на кордоні: співробітників посольства України спіймали на контрабанді

3
9
Скандал на кордоні: співробітників посольства України спіймали на контрабанді
Двох співробітників посольства України в Польщі спіймали на контрабанді на кордоні. Вони намагалися перевезти в службовому автомобілі валюту, золото і цигарки.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Facebook, додавши, що відкликає цих співробітників з-за кордону та щодо них починається дисциплінарне розслідування.

"Я відкликав з-за кордону двох співробітників, підозрюваних в корупції. Вчора двох співробітників посольства України в Польщі спіймали на гарячому - їх затримали на кордоні під час спроби вивезти на службовому авто з України в Польщу велику кількість валюти, золота та контрабандних цигарок", - повідомив Кулеба.

"Випадок для МЗС кричущий. Переконаний, важливо виносити такі випадки назовні, робити їх публічними. Треба зламати ганебний підхід «не виносити сміття з хати». Його якраз треба виносити. Інакше будемо жити у смітті", - додав Кулеба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці польські прикордонники та митники. Треба цих українських корупціонерів нарешті ставити у стойло. Коли воно бидло, то воно і бидло з дипломатичним паспортом. А нашим українським працівникам дипломатії, а врешті і всьому МЗС України - позор, позор і ще раз позор. 95-й квартал продовжується. Браво - Кулеба!!!
Відповісти
Позорище!!!! А зрештою, то ж українці, вони в Польщу всі з цигарками їздять....А Полякам респект, молодці!!!!
Відповісти
От де наші пенсії,з 2015 року пенсії стали менші в доларовому еквіваленті на 100$ в кожного пенсіонера,тобто крадуть в кожног пенсіонера кожен місяць 100$.А повишають собі зарплати за цей рахунок.А пенсінерам не підвищуют, бо буде інфляція,за інвалідів взагалі забули*отработаний контингент*на Гараджу.Кажуть нема в Україні грошей,а поляки таки знаходять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні