--> Розкрили корисні властивості цибулі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розкрили корисні властивості цибулі

1
-1
Розкрили корисні властивості цибулі
Медики назвали причини включити цибулю в повсякденний раціон. Виявилося, що вживання цього овочу позитивно відображається на роботі нашого організму.

Вживання цибулі дозволяє збільшити щільність кісток. Крім того, з його допомогою можна скоротити вміст в крові "поганого" холестерину. Овоч сприятливо впливає на функціонування серця, пише ukrhealth.

Забезпечується відповідний ефект за рахунок здатних пригнічувати запалення властивостей продукту. У складі цибулі міститься близько 25 різних антиоксидантів, які допомагають у запобіганні пошкодження клітин.

Овоч позитивно позначається на травній системі і має переваги для здоров'я порожнини рота. Вчені з США також з'ясували, що наявність продукту в раціоні підвищує якість сну.

З його допомогою організму простіше протистояти віковим змінам, а ще цибуля допомагає у відновленні шкіри.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Людство про це тисячі років знає, а вони щойно розкрили.. світила науки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні