--> Вчителька з Луцька безплатно готує учнів до ЗНО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчителька з Луцька безплатно готує учнів до ЗНО

0
5
Вчителька з Луцька безплатно готує учнів до ЗНО
Вчителька із Луцька Лідія Гонтар готує випускників до зовнішнього незалежного оцінювання у бібліотеці для юнацтва. Жінка каже: вона – вчителька-волонтерка, і вже другий рік безплатно готує до ЗНО з історії України.

Про це повідомляє Суспільне.

Матеріал, каже Лідія Гонтар, згрупувала у 15 занять. Вчителька каже, що закохана в працю з дітьми і їй подобається переконувати школярів, що історія – це не трагічно і не сумно. Лучанка займається з учнями раз на тиждень упродовж години та постійно на зв’язку онлайн через мобільні додатки.



Школярі, які відвідують безплатні заняття, кажуть, що викладачка доступно пояснює інформацію та відкриває цікаві факти, які не дає підручник.

Завідувачка центру ЗНО і моніторингових досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Корнейко каже, що цьогоріч очікують на велику кількість зареєстрованих учасників на історію, адже за популярністю серед предметів на ЗНО, історія України – на другому місці у волинян.



Тест з історії налічує 60 завдань, що відповідають шкільній програмі. Перші тридцять – обов’язкові для державної підсумкової атестації.

До слова, на сайті Львівського регіонального центру є тренажер, за допомогою якого можна готуватися до ЗНО: розроблені завдання з картами та тестові завдання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні