В Україні готуються заборонити пальмову олію: критично шкодить здоров'ю

4
0
В Україні готуються заборонити пальмову олію: критично шкодить здоров'ю
У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про заборону пальмової олії. На думку експертів, це дозволить запобігти багатьом хворобам.

У законопроєкті йдеться про заборону використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів, молока та молочних продуктів, зокрема продуктів дитячого харчування.

ВООЗ звернулася до урядів країн з проханням до 2023 року заборонити використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів. На думку фахівців, це матиме великий вплив на глобальну боротьбу з ожирінням, серцевими хворобами, раком, діабетом та розладом імунної системи, повідомляє 24 агро.

Кожного року Україна імпортує понад 200 тисяч тонн гідрогенізованої “пальми”, яка довго не псується і критично шкодить нашому здоров’ю.

Вона спричиняє онкологію (зокрема і дитячу) і серцево-судинні хвороби. Жирова плівка, яка утворюється після споживання “пальми”, всіляко перешкоджає всмоктуванню вітамінів та мікроелементів.

Потрапляючи до організму, оброблена тропічна олія впливає на печінку і може спричинити атеросклероз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну нарешті клепка в голові стала появлятись !!!!!! ще треба запровадити штрафи від 100 тис євро за використання цієї гидоти в продуктах. а ще звернути увагу на використання сої, а також інших генно-модифікованих продуктів.
Відповісти
Дебіле, ти з темою ознайомся, ГМО не таке погане як його всі малюють - _-
Відповісти
А заодно барвників, різних підсилювачів ,та іншої "хімії"
Відповісти
Страшилки для недалеких.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні