--> У Львові затримали банду наркоторговців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові затримали банду наркоторговців

0
-1
У Львові затримали банду наркоторговців
В результаті обшуків поліцейські вилучили близько 200 нарковмісних таблеток, більше двох кілограмів канабісу, таблетки ЛСД, амфетамін.

Пише Кореспондент.

У Львові поліцейські викрили членів групи, які щодня збували наркотики і психотропи. Про це повідомляє Департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції.

"Вісім доларів поширювали на території області канабіс, метадон, амфетамін і нарковмісні таблетки", - говорться у повідомленні.

Протягом десяти місяців оперативники документували діяльність злочинної групи. За цей час поліцейські встановили повне коло осіб, причетних до наркобізнесу.

Оперативники з'ясували, що організував злочинне угруповання 27-річний житель Львова, який налагодив контактну схему поширення заборонених речовин на території області. Його "правою рукою" був 52-річний чоловік, який допомагав координувати дії членів групи.

Також до складу групи входили двоє постачальників і четверо збувальників - жінка і троє чоловіків у віці від 24-х до 49-ти років. Крім того, один з чоловіків не тільки продавав наркотики, а й використовував свою квартиру як притон.

Правоохоронці з залученням бійців спецпідрозділу КОРД і батальйону поліції особливого призначення затримали організатора під час перевезення чергової партії нарковмісних таблеток для подальшої реалізації.

В результаті 13-ти обшуків вилучили близько 200 нарковмісних таблеток, більше двох кілограмів канабісу, таблетки ЛСД, амфетамін, гроші в національній та іноземній валюті, банківські картки, фасувальні матеріали.

За чинним законодавством наркоторговцям загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні