--> В Луцьку помер військовий льотчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку помер військовий льотчик

0
1
В Луцьку помер військовий льотчик
У Луцьку помер військовий льотчик, який усе своє життя присвятив польотам на Луцькому військовому аеродромі.

Про це повідомила Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ"/Луцький Аероклуб "Крила Волині" у Facebook, пише Під Прицілом.

"В понеділок, 22-го лютого, на 91-му році життя в свій останній та вічний політ відправився найстарший представник льотного складу 806-го ордена Суворова 3-го ступеня авіаційного полку винищувачів-бомбардувальників (806 бап м. Луцьк.), який з 1948 по 2004 рік дислокувався на Луцькому військовому аеродромі, його старший штурман і начальник відділу розвідки 289-ї Нікопольської двічі Червонопрапорної авіаційної дивізії винищувачів-бомбардувальників, штаб якої дислокувався в нашому рідному авіаційному місті Луцьку на вул. Огієнко, 2 аж до самого її розформування в 2001 році, лучанин, військовий льотчик 1-го класу, підполковник Військово-Повітряних Сил у відставці Максимов Серафим Петрович.

Адмінколектив Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ" від імені всього колектива нашої Організації висловлює глибокі та щирі співчуття рідним і близьким Серафима Петровича, зокрема його внучкам Вікторії та Наталії, а також правнуку Микиті. Земля небом, Царство Небесне та вічна світла пам'ять", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні