--> ONUKA запустила проєкт на честь Лесі Українки. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ONUKA запустила проєкт на честь Лесі Українки. ВІДЕО

0
-2
ONUKA запустила проєкт на честь Лесі Українки. ВІДЕО
Фронтвумен гурту ONUKA Ната Жижченко запустила поетичний проєкт "Хрестоматія". Дебютував із віршем "Сафо" української поетеси Лесі Українки, пише gazeta.ua.

"Для мене Леся Українка — неймовірно красива людина, сильна та вольова жінка з трагічною долею, якій вдалося вписати своє ім'я в історію в патріархальному світі. "Сафо" уособлює вірші, які я найбільше ціную в її творчості — перші цикли про маму та про кохання, маловідомі, але дуже ніжні та чуттєві. Й звучать вони так, наче написані сьогодні", - каже співачка.

Проєкт отримав назву "Хрестоматія" через етимологію слова. З давньогрецької chrestos — корисний і mathono — вивчаю, дізнаюсь. Кожний з обраних віршів Ната читає на різних локаціях, які резонують зі змістом твору.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні