--> В ОБСЄ заявили про прославляння Гітлера в Росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В ОБСЄ заявили про прославляння Гітлера в Росії

1
1
В ОБСЄ заявили про прославляння Гітлера в Росії
Українська делегація в ПА ОБСЄ звернула увагу представників інших країн до факту прославляння Гітлера провідним російським пропагандистом Володимиром Соловйовим.

Як повідомляє Укрінформ, це відбулося у четвер під час засідання загального комітету з питань політики та безпеки Парламентської Асамблеї ОБСЄ.

"Провідний російський телеведучий, який раніше вже виступив на підтримку Беніто Муссоліні, минулого тижня на своєму найбільшому в Росії телевізійному шоу також висловився на підтримку Адольфа Гітлера! У своєму шоу він наголошував, що Гітлер викликає набагато більше поваги, ніж Олексій Навальний - людина, яку російська влада ледь не вбила. Хіба це - не насміхання?", - заявив голова делегації Верховної Ради України в Парламентській Асамблеї ОБСЄ Микита Потураєв.

Крім того, народний депутат указав, що у складі делегації РФ у ПА ОБСЄ "досі є людина, яка обвинувачується у сексуальному домаганні" – маючи на увазі, вочевидь, депутата Держдуми Леоніда Слуцького.

Висловлювання Потураєва цілком слушні у контексті цьогорічної сесії, на якій велику увагу приділено обговоренню таких питань, як права жінок та зростання антисемітизму.

Російський телеведучий-пропагандист Володимир Соловйов 15 лютого в ефірі телеканалу "Росія-1" порівняв політика Олексія Навального з Адольфом Гітлером і нацистським диверсантом Отто Скорцені, назвавши останніх "сміливими" людьми. Так, за словами Соловйова, Гітлер "був дуже сміливою людиною" і "воював звитяжно під час Першої світової війни".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дощебетався! Скрізь фашиків бачать, даже в Києві, а в себе під носом не бачать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні