--> Біля парламенту в Єревані ночували сотні опозиціонерів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля парламенту в Єревані ночували сотні опозиціонерів

0
6
Біля парламенту в Єревані ночували сотні опозиціонерів
Вірменська опозиція виконала свою обіцянку, частина мітингувальників не пішла з вулиць Єревана і залишилася на ніч біля будівлі парламенту. Про це повідомляє УНН.

Протестувальники зайняли проспект Баграмяна, встановили кілька наметів і розпалили багаття. Як відзначають журналісти, вони не вступають у конфлікти з присутніми поліцейськими.

Щодо кількості протестуючих, то ЗМІ пишуть про "декілька сотень" учасників наметного містечка.

Опозиційні лідери Вірменії напередодні ввечері закликали заблокувати проспект біля будівлі парламенту і розпочати безстрокову акцію з вимогою відставки прем’єр-міністра країни Нікола Пашиняна.

Керівництво Збройних сил Вірменії 25 лютого виступило із заявою, в якій закликало Пашиняна піти у відставку.

Прем’єр-міністр і уряд Вірменії не в змозі приймати адекватні рішення в кризовій і доленосною ситуації”, — повідомили військові.

Цій заяві передував конфлікт між Пашиняном і заступником керівника Генштабу Тираном Хачатряном. Представник Генштабу розкритикував слова прем’єра, який заявив, що в ході конфлікту в Карабаху спрацювали тільки 10% ракет російських комплексів “Іскандер”.

Пашинян назвав вимогу Генштабу про свою відставку спробою військового перевороту. Він скликав своїх прихильників на площу Республіки в Єревані, до будинку уряду, і оголосив про відставку глави Генштабу Оніка Гаспаряна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні