--> Баканов розповів, чи був Стерненко агентом СБУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Баканов розповів, чи був Стерненко агентом СБУ

0
-11
Баканов розповів, чи був Стерненко агентом СБУ
Стерненка немає в облікових даних в СБУ як агента, запевнив Баканов

Повідомляє Главком.

Голова СБУ Іван Баканов спростував чутки про можливу співпрацю активіста Сергія Стерненка зі Службою безпеки України.

Про це Баканов сказав в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1».

«З приводу пана Стерненка, який можливо є в цій справі як агент Служби безпеки, чи була Служба безпеки взагалі в цій справі, і чи можливо з цим пов'язано таке довге розслідування цієї кримінальної справи. В принципі все, що сьогодні у нас відбувається в цій студії, воно більше для людей, для тих, хто сьогодні нас дивиться, і вони в першу чергу повинні вийти з однозначною позицією. Тобто це своєрідний громадський контроль. Тому я вимушений надати цю відповідь. Пан Стерненко за моєї каденції ніколи не був агентом Служби безпеки України. І його немає в облікових даних Служби безпеки України як агента», - сказав Баканов.

Нагадаємо, 23 лютого Приморський райсуд назвав активіста Сергія Стерненка винним у викраденні у 2015 році жителя Лиманського району, колишнього депутата Комінтернівської райради Одеської області Сергія Щербича, а також розбої та незаконному зберіганні вогнепальної зброї (ст. 246, 187 та 263 Кримінального кодексу України). Сам Сергій Стерненко заперечує причетність до інкримінованих злочинів.

Командувач української добровольчої армії та колишній лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош вважає, що вирок Стерненку «підставляє» Володимира Зеленського «під удар патріотичної, активної частини суспільства» і є нічим іншим як спецоперацією Кремля.

Журналіст Мустафа Найєм розказав про попередні «подвиги» судді, який впаяв Стерненку сім років. Блогер Денис Казанський розповів, що суддя Віктор Попренко з Донецька ще до війни зажив собі слави, як великий шанувальник Леніна і Сталіна.

«Слуги народу» зазначили, що політичні сили опозиції обох флангів роблять усе, щоби представити справу, як політичне протистояння з владою, звинуватити президента, спровокувати насильство та вуличні протести.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні