--> Виділять гроші на реставрацію замку Радзивілів у Олиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Виділять гроші на реставрацію замку Радзивілів у Олиці

0
-4
Виділять гроші на реставрацію замку Радзивілів у Олиці
Україна виділить гроші на реставрацію замку Радзивілів у Олиці. Історичну будівлю включили до переліку об'єктів державної програми "Велика реставрація", яку в Україні реалізують в найближчі три роки.

Про це заявив міністр культури України Олександр Ткаченко під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура" у понеділок, 22 лютого, інформує Слово і Діло.

Загалом у рамках програми планують реставрувати і добудувати близько 150 різних об'єктів у всіх регіонах України. Резиденція князів Радзивілів потрапила у "першу хвилю" як об'єкт, що перебуває в аварійному стані.

Разом із ним планують реставрацію Національної філармонії у Києві, у Львівській області – Підгорецького замку, в Миколаївській області – пам'ятки національного значення – Миколаївської астрономічної обсерваторії, в Харківській області – Національного літературного меморіального музею ім. Сковороди, в Одеській області — обласної філармонії та інших об'єктів.

Наразі уже розпочато Національного художнього музею у Києві і Одеського замку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні