--> Поліцейські відкрили вогонь по своїх під час спецоперації: двоє загинули | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліцейські відкрили вогонь по своїх під час спецоперації: двоє загинули

0
2
Поліцейські відкрили вогонь по своїх під час спецоперації: двоє загинули
На Філіппінах пройшла спецоперація з викриття наркоторговців, під час якої двоє поліцейських загинули під час перестрілки з іншими федеральними агентами. Ще троє поліцейських були поранені колегами, повідомляє CNN.

Відзначається, що зіткнення сталося між агентами Філіппінського агентства з боротьби з наркотиками і двома офіцерами Філіппінської національної поліції в місті Кесон-Сіті.

Поліція проводила операцію із затримання наркоторговців на стоянці мережі ресторанів швидкого харчування. Підставними клієнтами наркоторговців були детективи спецпідрозділу Агентства з боротьби з наркотиками. Однак поліція не знала, що клієнти фейкові. На цей момент слідство встановлює, хто першим відкрив вогонь.

"Для встановлення істини в інциденті буде сформована спільна з Поліцією і Агентством з боротьби з наркотиками комісія. Вона визначить, що сталося і хто має бути притягнутий до відповідальності", - повідомив представник Філіппінської національної поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні