--> Секрети офтальмолога: як поліпшити зір за три хвилини в день | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Секрети офтальмолога: як поліпшити зір за три хвилини в день

0
3
Секрети офтальмолога: як поліпшити зір за три хвилини в день
Лікар-офтальмолог з Японії Руї Хірамацу назвав три способи поліпшити зір. Про це повідомляє lenta.ru. За його словами, очі треба регулярно тренувати.

Перший метод - це вправи з плямами Габора (спеціальні шаблони з малюнками, у яких потрібно шукати відмінності). Їх треба виконувати по три хвилини в день. Перші поліпшення будуть помітні вже через два тижні.

Другий метод - це термотерапія. Необхідно взяти рушник, намочити його і підігріти в мікрохвильовій печі протягом 30-40 секунд. Теплу тканину слід покласти на закриті повіки і почекати до тих пір, поки вона не охолоне.

Третій метод полягає у вживанні шпинату. Його необхідно включити в свій раціон, оскільки шпинат сприяє профілактиці катаракти і дегенерації жовтої плями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні