--> Facebook готовий заплатити $1 млрд за цікаві новини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Facebook готовий заплатити $1 млрд за цікаві новини

0
-4
Facebook готовий заплатити $1 млрд за цікаві новини
Компанія Facebook оголосила, що у найближчі три роки інвестує 1 мільярд доларів у медіаіндустрію після конфлікту з урядом Австралії. Країна вимагає від соцмережі платити ЗМІ за показ контенту з їхніх новинних сайтів.

Про це заявив Нік Клег, віцепрезидент Facebook з міжнародних відносин та комунікацій.

Він визнав, що компанія помилилась та «перегнула палицю» з блокуванням доступу для користувачів з Австралії до обміну та перегляду новин у соцмережі. За словами Клега, рішення про блокування ухвалювали важко, а деякий контент заблокували помилково, пише Свідок.

Тепер компанія заявляє, що готова співпрацювати з новинними виданнями та «просувати якісну журналістику». Facebook вже оголосив про майбутні угоди про співпрацю з низкою видань з Великої Британії та США, а також проводить активні переговори з виданнями Німеччини та Франції.

Компанія пропонує платити медійникам за контент, який вони показуватимуть у спеціальній вкладці Facebook News.

«З 2018 року ми вже інвестували 600 мільйонів доларів на підтримку новинної індустрії та плануємо інвестувати ще щонайменше один мільярд доларів у наступні три роки», ㅡ каже Клег.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні