--> Зеленський встановив терміни призову в ЗСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський встановив терміни призову в ЗСУ

1
-6
Зеленський встановив терміни призову в ЗСУ
Президент Володимир Зеленський підписав указ про строки проведення чергових призовів на строкову військову службу в 2021 році. Призовники не служитимуть на Донбасі, повідомляє прес-служба глави держави в середу, 24 лютого.

Так, згідно з відповідним указом №71 / 2021, у цьому році звільнення в запас військовослужбовців, які вислужили певні строки строкової військової служби, планується провести у квітні - липні і в жовтні - грудні.

"У січні 2022 року будуть звільнені військові, які були призвані в липні 2020 року (у зв'язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19)", - йдеться в документі.

Згідно з указом, "призов громадян України на строкову військову службу буде проведено протягом квітня - червня і протягом жовтня - грудня 2021 року".

Призовні комісії почнуть працювати 1 квітня та 1 жовтня 2021 року відповідно. Підготовчі заходи до проведення призову будуть розпочаті 1 березня і 1 вересня 2021 року.

"Проведення призову на строкову військову службу в Збройні сили України забезпечує співвідношення частки військовослужбовців-строковиків до частки військовослужбовців за контрактом 15:85%. Таким чином, частка строковиків у загальній чисельності війська з кожним роком буде продовжувати зменшуватися", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі президента нагадують, що призвані в Збройні сили України та інші військові формування строковики не залучаються до виконання бойових завдань у районі проведення операції Об'єднаних сил.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той що тричі "відкосив" від армії встановлює терміни призову до армії. Наче анекдот!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні