--> Польща відновлює карантинні обмеження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Польща відновлює карантинні обмеження

0
-2
Польща відновлює карантинні обмеження
Польща відновлює дію карантинних обмежень у Вармінсько-Мазурському воєводстві на північному сході країни, де спостерігається досить висока кількість нових випадків зараження коронавірусом у порівнянні з рештою країни.

Про це в середу, 24 лютого, заявив міністр охорони здоров'я Адам Недзельский, повідомляє Корреспондент. За його словами, попередньо дію карантинних обмежень у воєводстві повертають на два тижні.

"Ми вирішили зробити невеликий крок назад", - сказав Недзельський, додавши, що з 27 лютого торговельні центри, готелі та музеї у Вармінсько-Мазурському воєводстві знову мають бути закритими, а учні перших-третіх класів знову навчатимуться дистанційно.

Також міністр додав, що уряд заборонить використання шарфів і пластикових щитків у громадських місцях як альтернативу медичним маскам. Недзельський заявив про третю хвилю коронавірусної інфекції в Польщі, що зумовлена передусім поширенням більш заразної мутації вірусу, яку спершу виявили у Великій Британії.

Крім цього, уряд Польщі посилює правила в'їзду з сусідніх Чехії та Словаччини, в яких рівень зараження є значно вищим. Ті, хто в'їжджає з цих країн, мають пройти 10-денний карантин або ж надати актуальний негативний ПЛР-тест на коронавірус. Звільнені від карантину будуть й ті, хто вже вакцинувався від коронавірусу двома дозами.

Нагадаємо, з 1 лютого у Польщі дещо послабили карантинні обмеження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні