--> Директор підприємства із Луцького бюджету привласнив понад 100 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директор підприємства із Луцького бюджету привласнив понад 100 тисяч

0
1
Директор підприємства із Луцького бюджету привласнив понад 100 тисяч
Понад 109 тисяч гривень із бюджету Луцька привласив колишній директор КЗ "Центр туризму, спорту та екскурсій" управління освіти і науки Волинської ОДА, дописавши додаткові робочі години підставній особі.

Про це під час сесії міської ради розповіла перша заступниця керівника Луцької місцевої прокуратури Волинської області Катерина Балас, звітуючи про діяльність прокуратури за 2020 рік. Пише ІА Волинські новини.

Як йдеться у звіті, слідчі СВ Луцького ВП ГУНП у Волинській області протягом 2020 року завершили розслідування у 13 кримінальних провадженнях, в яких встановлено збитки, заподіяні місцевому та державному бюджетам, в загальному розмірі у понад 640 тисяч гривень.

Наприклад, 3 квітня 2019 року слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом привласнення службовою особою грошових коштів.

З 21 січня 2015 року по 26 вересня 2018 року ексдиректор КЗ "Центр туризму, спорту та екскурсій" з метою привласнення коштів вніс неправдиві відомості щодо кількості відпрацьованих годин певним працівником до табелю обліку робочого часу, що не відповідало дійсності. Колишній директор добре знав, що зазначена особа ніколи не працювала у закладі та жодних робіт у ЦТСЕ не виконувала. Цим він заподіяв комунального закладу матеріальної шкоди майже на 110 тисяч гривень. Станом на сьогодні кримінальне провадження перебуває на розгляді у Луцькому міськрайонному суді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні