--> Зайнявся спортом на верхівці стовпа і знеструмив ціле місто. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зайнявся спортом на верхівці стовпа і знеструмив ціле місто. ВІДЕО

0
18
Зайнявся спортом на верхівці стовпа і знеструмив ціле місто. ВІДЕО
Житель китайського міста Ченду залишив без світла весь населений пункт після того, як забрався на дев'ятиметровий електричний стовп, щоб зробити вправи для пресу, передає People's Daily.

Ім'я любителя спорту в пресі не озвучується. Він забрався на верхівку стовпа, де почав робити вправи.

Як тільки місцеві енергетичні служби дізналися, що людина знаходиться в критичній близькості від високовольтних проводів, то відразу ж в ініціювали аварійне відключення електрики, залишивши без світла тисячі будинків міста.

Поліція заарештувала "спортсмена" і забрала його в відділення для пояснення своїх мотивів. Разом з правоохоронцями приїхали і медики, які були готові надати першу допомогу екстремальному, якщо щось піде не так під час спуску.

Відео, на якому хлопець качає прес на верхівці стовпа, вже стало вірусним, зібравши майже два мільйони переглядів в соцмережах. Однак місцева влада і рятувальники просять громадян не повторювати подібні трюки, оскільки вони небезпечні для життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні