«Гаряча лінія» не спрацювала: запустили портал для анонімних повідомлень про корупцію

0
6
«Гаряча лінія» не спрацювала: запустили портал для анонімних повідомлень про корупцію
Влада Відня, який є водночас столицею та федеральною землею Австрії, запустила онлайн-платформу, через яку можна анонімно повідомити про факти корупції серед місцевих чиновників, повідомляє Укрінформ.

У такий спосіб коаліція Соціал-демократичної партії Австрії (SPÖ) та ліберальної NEOS, яка урядує у Відні, намагається підвищити рівень прозорості органів місцевої влади та посилити боротьбу з корупцією.

Написати на сайт, а також прикріпити відповідні супровідні матеріали, може кожен, хто вважає, що той чи інший представник віденської влади "діє не в інтересах міста або некоректно: бере хабарі, марнує комунальні кошти, зловживає професійним становищем задля особистої вигоди або скоює інші злочинні дії".

Потребу в такому порталі у міській владі пояснюють тим, що номером телефонної "гарячої лінії", на яку можна було повідомити всі ці факти, мало хто користувався: за рік надійшло лише близько 50 дзвінків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні