Волинянин намагався обдурити митників

0
7
Волинянин намагався обдурити митників
22 лютого у зону митного контролю МП «Дольськ» Поліської митниці Держмитслужби по смузі руху «зелений коридор», в напрямку «в’їзд в Україну», заїхав автомобіль марки «MERCEDES-BENZ» під керуванням громадянина України. Під час проходження митного контролю громадянин заявив про відсутність у нього та в автомобілі будь-яких предметів, заборонених чи обмежених для переміщення через митний кордон України.

Про це інформує Поліська митниця Держмитслужби, пише Волинь.юа.

У ході митного контролю та повного митного огляду автомобіля працівниками митниці виявлено приховані 2,8 тис. пачок цигарок іноземного виробництва.

Тютюнові вироби виявлені в спеціальній схованці, розташованій у салоні транспортного засобу, доступ до якої став можливий після проведення демонтажних робіт з використанням технічних засобів митного контролю.

У діях громадянина працівники митниці вбачають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Транспортний засіб та тютюнові вироби вилучені згідно з протоколом про порушення митних правил до прийняття рішення судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні