Яких спеціалістів найбільше потребують роботодавці

1
-1
Яких спеціалістів найбільше потребують роботодавці
Найчастіше у лютому шукали працівників у сферах продажів та ІТ. Частка оголошень про вакансії становить 26% і 20% від загальної кількості відповідно.

Популярною також є робота у банківській сфері - 9%, медичній - 8%, маркетинговій - 8%, транспортній - 8%, бухгалтерській - 7%, передають grc.ua.

Найбільше вакансій пропонують у Києві - 29%. Наступними за кількістю оголошень про пошук роботи йдуть Дніпропетровська - 5%, Харківська - 4%, Одеська - 3%, Львівська - 2% області.

У столиці найбільше і тих, хто шукає роботу. Також велику кількість резюме розміщують жителі Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Одеської областей.

Понад половина роботодавців пропонують кандидатам зарплату від 10 тис. до 20 тис. грн. Заробітну плату від 20 тис. до 30,1 тис. грн пропонує 23% роботодавців. Оклад розміром понад 50 тис. грн готові запропонувати своїм працівникам 4% компаній.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роботодавці спеціалістів не дуже люблять-їм зарплати треба більші платити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні