Міністр оборони переплутав Мінфін з МВФ. ВІДЕО

1
-17
Міністр оборони переплутав Мінфін з МВФ. ВІДЕО
Міністр оборони Андрій Таран переплутав міністерство фінансів з Міжнародним валютним фондом, відповідаючи на питання журналістів про затримку виплат військовослужбовцям. Це сталося на прес-конференції в понеділок, 22 лютого.

"Кошти всі (для військовослужбовців, - ред.) виплачуються в тому числі і на оздоровлення. Але йде певна затримка. Про затримку - це питання не до мене, його краще направити в МВФ. Питання наближення бюджету, для того, щоб платити все вчасно" , - зазначив Таран.

В цей час головнокомандувач Збройних сил України, генерал-полковник Руслан Хомчак підказав голові Міноборони, що все ж йдеться не про МВФ, а про Мінфін. Своєю чергою, Таран заплутався і став одночасно згадувати обидві установи.

"Для того, щоб платити все вчасно... Це Міністерство фінансів має узгодити з МВФ", - сказав Таран.

Хомчак знову вказав йому на помилку, додавши, що "МВФ - це трохи інше". Після паузи глава оборонного відомства засміявся і вибачився.

"Добре, Міністерство фінансів, соррі", - визнав свою помилку Таран.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо цей чиновник впершу чергу думає тільки про свій гаманець, а не про зарплату для своїх підлеглих військовослужбовців. Що тут говорити, коли А.Таран, як міністр оборони України, кожного місяця отримує зарплату 300-350 тисяч грн., а військовий контрактник першого-другого року служби 8000 грн. Добре, що у голові цього веселого чоловіка ще структура така як МВФ, а то міг сказати, що треба звертатись за зарплатою до США чи ЄС.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні