Держдеп США оголосив конкурс проєктів на підтримку ветеранів і екоініціатів в Україні

0
1
Держдеп США оголосив конкурс проєктів на підтримку ветеранів і екоініціатів в Україні
США оголосили конкурс проєктів в Україні на загальну суму $1,5 млн, які будуть спрямовані на підтримку неурядових екологічних організацій та сприяння ветеранам війни на Донбасі.

Інформує НВ.

Про це повідомляється на сайті Державного департаменту США.

«Державний департамент США, Бюро демократії, прав людини і праці (DRL) оголошує відкритий конкурс для організацій, зацікавлених в подачі заявок на проєкти в Україні», — йдеться в повідомленні.

Американська сторона виділяє грант на суму $750 тисяч на підтримку екологічної активності і боротьби з корупцією в Україні.

«Метою DRL є підтримка активності екологічних громадських організацій в Україні, особливо, з огляду на корупцію на місцевому рівні. Очікувані результати повинні включати збільшення можливостей для активістів у сфері екології та їх союзників, в тому числі журналістів і юристів, виступати за політичні рішення, створювати коаліції, залучати громадськість і захищати себе від нападів», — йдеться в повідомленні.

Другий грант на $750 тисяч Держдеп США готовий виділити на сприяння громадської активності ветеранів бойових дій в Україні.

«Конфлікт на Донбасі створив тисячі ветеранів бойових дій в Україні. Багато з тих, хто повертається з конфлікту, відчувають відсутність належної підтримки і послуг», — йдеться в повідомленні.

Як підкреслили в Держдепі, очікувані результати від реалізації цієї ініціативи охоплюють створення нових можливостей для ветеранів, щоб вони могли вносити конструктивний внесок у життя суспільства і в розвиток демократичних структур в Україні. Крім того, це має підвищити стійкість ветеранів до вербування войовничими радикальними групами.

Кінцевий термін подачі заявок — 21 квітня 2021 року.

Період реалізації проєктів розрахований на 24 місяці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні