Під Луцьком зліпили гігантського сніговика-кухаря. ВІДЕО

1
3
Під Луцьком зліпили гігантського сніговика-кухаря. ВІДЕО
Сніговика-велетня зліпили у селі Сирники Луцького району. Зі снігу місцеві жителі сформували кількаметрову скульптуру у формі кухаря з пательнею, який смажить сирники.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».



Сніговика зліпили напередодні. Робота зайняла увесь день, - розповіла Суспільному авторка ідеї Галина Гарбарук.

«Ми не рахували, скільки людей було долучено, але кожного разу до нас люди приєднувалися. Показати всім, що коли багато снігу – це не те, що багато клопотів і багато проблем, а може бути багато радощів», - каже жінка.
Місцеві жителі, які долучилися до створення сніговика кажуть: спершу ніхто й не сподівався, що скульптура вийде вищою за місцеву зупинку громадського транспорту. Завершували ліпити вже з допомогою драбини.

Нині сніговик стоїть на зупинці села Сирники обабіч автошляху Луцьк-Ковель. Під час презентації снігового кухаря місцеві жителі пригощали водіїв сирниками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні