Луцькі боксери здобули перші місця на турнірі в Польщі

0
2
Луцькі боксери здобули перші місця на турнірі в Польщі
Троє луцьких спортсменів стали чемпіонами на восьмому турнірі з боксу Turnieju Lubelszczyzny в Польщі. Боксери привезли зі змагань три золоті медалі.

Пише Суспільне.

Спортивний захід відбувся 20-21 лютого 2021 року в Любліні, – повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Чемпіонами турніру стали учні відділення боксу КЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради".

Відтак, боксер Іван Бєлік Іван у ваговій категорії 36 кілограм, Микита Абрамчук у ваговій категорії 48 кілограм і Вадим Зарудницький у ваговій категорії 52 кілограми отримали призові місця.

Тренують луцьких боксерів Артур Каменєв, Василь Боярчук, Петро Боярчук і Сергій Мельниченко.

Нагадаємо, в жовтні минулого року троє ковельських спортсменів, один із яких – колишній учасник АТО, здобули призові місця на чемпіонаті України з кікбоксингу та всеукраїнському чемпіонаті з французького боксу. Після тривалої карантинної перерви боксери вперше взяли участь у подібних поєдинках.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні