--> У Луцьку відкрили новий дитячий простір Kid's Club | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрили новий дитячий простір Kid's Club

0
2
У Луцьку відкрили новий дитячий простір Kid's Club
«Відтепер у батьків буде більше вільного часу на себе та на вирішення побутових справ, адже ми беремо на себе відповідальність за турботу та дозвілля їхніх дітей» - оголосили організатори на презентації дитячого простору - Kid's Club, яка відбулася 21 лютого у готельно-ресторанному комплексі «Patio di Fiori»

Гостям представили ігрову дитячу кімнату – це світлий, комфортний та затишний простір для вашої малечі, оснащений усім необхідним для цікавого, радісного та безпечного перебування. Саме тут Ваші діти завжди під наглядом няні з педагогічною освітою та досвідом спілкування з дітьми.

Для розваг та розвитку пропонують великий асортимент розвивальних та інтерактивних ігор для різних вікових категорій. Ігрові приставки play station 4, набори для занять hande made, настільні ігри головоломки, розумові, ігри, що розвивають моторику, іграшки для хлопчаків та дівчаток, набори для малювання, командні ігри та конструктори.

Особливістю даної ігрової кімнати є додаток для відеоспостереження. Залишаючи свою дитину в ігровій кімнаті, Ви за завжди зможете бачити чим займається Ваша дитина, як вона себе почуває та в якому вона настрої.
(Для додаткової безпеки доступ надається лише на час перебування Вашої дитини в кімнаті)
У дитячій кімнаті можуть перебувати діти віком від 3 років.
Вартість однієї години – 50 грн.

Окрім презентації на гостей заходу чекали смачні десерти від ресторану «FAT CAT». А для маленьких гостей організатори підготували подарунки – брендований наплічник з сітловідбивальною стрічкою. А також провели майстер-клас з розмальовування подарунку фарбами, аби кожна дитина могла проявити свої творчі здібності та створити унікальний дизайн. Kid's Clab проводитиме дитячі майстер-класи кожної неділі.


Дитяча кімната Kid's Club

м.Луцьк, вул.Кравчука, 13
Графік роботи: Пн-Нд: 9:00-22:00
Телефони:
0509787717
0982380999




























Дитяча кімната Kid's Clab

м.Луцьк, вул.Кравчука, 13
Графік роботи: Пн-Нд: 9:00-22:00
Телефони:
0509787717
0982380999



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні