Корисні продукти з Європи набирають популярності в Україні - де їх купують?*

2
-1
Корисні продукти з Європи набирають популярності в Україні - де їх купують?*
В теперішній час кожна людина докладає зусиль, щоб зберегти своє здоров'я: займаються спортом, вживають вітаміни, відмовляються від корисних звичок, а також детально вивчають продукти харчування. Зараз на прилавках супермаркетів великий асортимент продукцій, але поглянувши в склад на етикетці, приходить розуміння про поганий вплив тих компонентів на організм.

Для покращення харчування, українці стали частіше купувати натуральні та органічні продукти з Європи. В теперішній час дуже легко можна придбати все необхідне через інтернет магазини. Варто відмітити, що в боротьбі за покупця магазини роблять регулярно знижки та акції, що дозволяє більш економніше купити європейські продукти. Всі знижки України, до речі, зібрані на skidochnik.com.ua. Тут можна обрати хамон з Іспанії (дивіться тут), елітний сир з Італії і т.д.

Натуральна продукція зберігає багато корисних мікроелементів і вітамінів, які позитивно впливають на організм. Наприклад, м'ясний делікатес - ковбаса фует - це сировялений ковбасний виріб, виготовлений тільки з м'яса свині. Зверху ковбаса може бути білою (покрита благородною пліснявою), та навіть кольоровою (трави та приправи). Продукт містить вітаміни групи В (особливо В12), залізо, цинк і білки.

А козиний сир? Цей корисний товар містить кальцій, вітаміни D, А і K, тіамін (B1), ніацин (B3), фосфор і рибофлавін (B2), пробіотики. Вищезгаданий хамон (сировялений свинний окорок) корисно впливає тирозином, вітамінами А і Е, мінералами, магнієм, сіркою, залізом і калієм, антиоксидантами, олеїновою кислотою.

Не економте на здоров'ї - купуйте натуральну м'ясну продукцію, корисний сир, смачні та органічні продукти харчування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...щоб зберегти своє здоров'я - люди відмовляються від корисних звичок?Ви серйозно?
Відповісти
То чому вітчизняним виробникам дозволяють "пихати" в продукти харчування всю "таблицю Менделєєва"?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні