Контрабандист віз у Польщу ліки і 12 кг волосся

0
-2
Контрабандист віз у Польщу ліки і 12 кг волосся
Співробітники Національної податкової адміністрації з прикордонного переходу в Корчові, виявили чималу контрабанду.

Чоловік намагався вивезти до Польщі фармацевтичні препарати та 12 кг волосся. Вартість вилученого товару перевищує 50 000 злотих. Про це повідомляє inPoland.

Едита Хабовська, прессекретар Палати податкової адміністрації в Жешуві, заявила, що контрабанда була виявлена ​​під час перевірки українського автобуса. Під час огляду транспортного засобу співробітники знайшли понад 100 упаковок фармацевтичних препаратів, 12 кг волосся, а також захисні комбінезони та планшети.

Водій автобуса, 47-річний громадянин України, зізнався у контрабанді. Як повідомила Хабовська, проти чоловіка розпочато кримінальне податкове провадження. Чоловік одразу на місці сплатив 7 тисяч злотих штрафу за вчинене правопорушення.

Нагадуємо, що подорожуючі можуть привезти ліки до Польщі на законних підставах, але за умови, що це лікарський засіб для власних потреб. Іншим обмеженням є те, що це може бути лише п’ять найменших упаковок даного препарату.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні