Україна отримає 15 млн доз Novavax - Степанов

0
1
Україна отримає 15 млн доз Novavax - Степанов
Україна отримала підтвердження на поставку ще п'яти мільйонів доз вакцини проти коронавірусу від американської компанії Novavax. Про це в понеділок, 22 лютого, повідомив глава МОЗ Максим Степанов у Facebook.

"Ще одна позитивна новина з індійського Пуне і найбільшого в світі виробника вакцин Serum Institute. Успішно завершили переговори про збільшення поставок в Україну американської вакцини NovaVax", - написав міністр.

За його словами, Україна отримає п'ять мільйонів додаткових доз вакцини NovaVax, домовленість закріплять підписанням договору.

"Загальний обсяг вакцин NovaVax, який ми очікуємо в Україні, на сьогодні становить 15 млн. Нагадаю, що поставки вакцини NovaVax заплановані, починаючи з липня 2021", - написав Степанов.

Тим часом заступник міністра охорони здоров'я Світлана Шаталова заявила, що вакцина від коронавірусу компанії AstraZeneca прибуде в Україну в найближчі дні. Перша партія вже перебуває на прямому маршруті в Україну.

За її словами, вакцинація розпочнеться в Україні згідно із затвердженим графіком - в лютому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні