--> Сім'я дитини, яка померла через морози, подала позов на $100 млн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сім'я дитини, яка померла через морози, подала позов на $100 млн

1
1
Сім'я дитини, яка померла через морози, подала позов на $100 млн
Сім'я з американського штату Техас подала позов до суду на 100 мільйонів доларів до групи енергетичних компаній Техасу ERCOT через дитину, яка замерзла на смерть, пише Корреспондент.

На компанію, яка обслуговує близько 90% споживачів штату, та місцеву енергетичну компанію Entergy до суду подали батьки 11-річного Крістіана Павона. Хлопчик помер у вівторок, 16 лютого, в місті Конро.

Сім'я ніч провела в трейлері, який через масові відключення електрики залишився без тепла і світла. Після цього дитина, як стверджують родичі, померла від переохолодження. Офіційна причина смерті поки не встановлена.

У Entergy висловили співчуття у зв'язку зі смертю хлопчика і додали, що місцеві енергетичні компанії вчинили правильно, вдавшись до віялових відключень електроенергії, оскільки вся електромережа Техасу перебувала на межі колапсу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в дермократичній УРКАїні вони мали б сплатити 1,5 млн доларів судового збору
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні