На Алясці ведмідь укусив туристку за сідниці

1
2
На Алясці ведмідь укусив туристку за сідниці
Минулий рік став рекордним за кількістю скарг на ведмедів на Алясці. Вони можуть підходити до людей через те, що не встигли нагуляти жир для сплячки - лосося вистачило не всім, а урожай ягід був поганим.

Шеннон Стівенс, її брат Ерік з дівчиною 13 лютого приїхали на відпочинок на Аляску. Вони оселилися в юрті, туалет стояв окремо на вулиці. Коли ж Шеннон пішла до вбиральні, її хтось знизу вкусив за сідниці. Про це пише Корреспондент.

"Я схопилася і закричала, коли це сталося", - згадує Стівенс.

На її крики прибіг брат. Він подумав, що Шеннон вкусила білка або норка. Ерік взяв ліхтарик і пішов дізнатися, хто саме перебуває у вигрібній ямі.

"Я підняв стільчак, і там, прямо на рівні сидіння унітазу, була морда ведмедя, яка дивилася через отвір прямо на мене. Я закрив кришку так швидко, як міг. Крикну: "Там внизу ведмідь, нам потрібно забиратися звідси". І ми навипередки побігли назад до юрти ", - розповів Ерік.

Уже в будинку дівчині обробили рану. Кровотеча була, але не серйозна. У разі погіршення ситуації Ерік планував відвезти сестру в найближче місто, але все обійшлося.

Коли туристи зранку вийшли з юрти, вони побачили сліди ведмедя на всій прилеглій території. Самої тварини вже не було.

Біолог Карл Кох припустив, що ведмідь все ж не вкусив Шеннон, а просто вдарив лапою.

"Наскільки мені відомо, вона єдина людина на Землі, яка отримала лапою по дупі, сидячи взимку на унітазі", - сказав біолог.

Після події Шеннон планує виробити нову звичку: заглядати в унітаз перед тим, як сісти на нього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не сподобався задок, напевне це була ведмедиця)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні