Укрзалізниця поверне п'ятиденний робочий тиждень для всіх співробітників

1
3
Укрзалізниця поверне п'ятиденний робочий тиждень для всіх співробітників
В АТ Укрзалізниця заявляють, що вже в травні-червні 2021 року всіх співробітників компанії переведуть з чотириденного на п'ятиденний робочий тиждень. Про це в неділю, 21 лютого, Інтерфаксу повідомив в.о. члена правління, директор з управління персоналом і соціальної політики Іван Синяков.

"У березні, враховуючи економічну ситуацію компанії і те, що буде відбуватися в країні в зв'язку з обмеженнями, плануємо і далі поступово виводити людей на "п'ятиденку". За оптимістичним сценарієм, думаю, в травні-червні ми цей процес завершимо і весь персонал буде працювати в звичайному режимі" - зазначив він

Він додав, що на цей момент в режимі чотириденки залишилося 13% співробітників, це приблизно 30 тис співробітників. Однак вони не беруть участі в процесі перевезення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бажано б повернути ті електрички ,які доїжджали до Веснянки та Вишнева з Луцька. Нехай буде оплата і з пенсіонерів та дайте можливість старшим людям хоча б там ( всебе на дачі) дихати повітрям.
А за працівників залізниці ми раді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні