Зірковий кухар Ектор Хіменес-Браво 3 рази хотів скоїти самогубство

0
2
Зірковий кухар Ектор Хіменес-Браво 3 рази хотів скоїти самогубство
Зірковий кухар Ектор Хіменес-Браво поділився спогадами про своє дитинство та стосунки з рідними. Чоловік зізнався, що через психологічний тиск колись намагався накласти на себе руки.

Про це Ектор розповів телеканалу "СТБ", долучившись до кампанії #Сильний, пише Газета.юа.

Хіменес-Браво сказав, що з дитинством та юністю пов'язані неприємні спогади.

"Мій старший брат був взірцем у нашій сім'ї. Він на 14 років старший за мене, був найбільш дисциплінований вдома, гарним учнем. Брат завжди створював видимість, що все, що він робить, – це добре. І завжди, коли в нас були якісь конфлікти, я був крайнім. Я був цапом-відбувайлом. Завжди мене карали. Батько давав ляпаси або карав мене, через брата в тому числі", - розповів Ектор.

Зірковий кухар додав, що батько з ним мало спілкувався і йому бракувало чоловічого прикладу.

"У певний момент я почав його навіть ненавидіти. Коли я почав вивчати кулінарію, єдиною моєю метою було зробити так, щоб колись батько визнав, що я всього досяг без нього. Та коли кар'єра пішла вгору, я вже забув про це. Я почав просто насолоджуватися по максимуму своїм мистецтвом, своєю роботою", - зізнався він.

Ектор згадав, що в дитинстві брат і батько часто насміхались з нього.

"Батьку з братом подобалося кепкувати, знущатися з мого вигляду. Я був дуже худенький. І те, як я виглядав, як я рухався, як грався, як бігав у футбол, хоч би що я робив – завжди викликало кепкування та насмішки. Я був наче клоун для них. І всі сімейні зустрічі – це були найгірші моменти в моєму житті", - розказав він.

Чоловік не спілкувався зі своїм батьком 20 років. Коли ж той подзвонив до сина, щоб визнати свої помилки та вибачитися, це нагадало Ектору про старі образи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні