--> Смертельні ігри в соцмережах: школярі труяться заради «хайпу»? ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельні ігри в соцмережах: школярі труяться заради «хайпу»? ВІДЕО

0
-5
Смертельні ігри в соцмережах: школярі труяться заради «хайпу»? ВІДЕО
Як легко знайти "винних". Директорку ліцею в Боярці, де напередодні двоє дівчат наковталися пігулок, а одна померла, відсторонили від посади. Мовляв, вона мала знати, що замислили діти.

Наступного дня сталися вже нові нещастя. В Умані школярки вирішили отруїтись пігулками та подивитись, що ж буде. Прийняли не 40 пігулок за раз, як їх попередниці-експериментаторки, одна з яких загинула, а по 10. Дівчат забрала до лікарні швидка. Так само госпіталізували, проте вже з дому, у Києві 15-річного підлітка. Хлопець теж отруївся ліками, пишуть Надзвичайні Новини.

Психологи радять спілкуватися з дітьми. Для них завжди має бути час та місце, де їх вислухають, і що немає проблеми й біди, з якою вони залишаться наодинці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні