iPhone навчаться знімати 360-градусні зображення

0
-4
iPhone навчаться знімати 360-градусні зображення
Apple вивчає спосіб об’єднати знімки з декількох iPhone, щоб перетворити систему в 360-градусну камеру.

Пише Gsm.

Як уточнюють джерела, Apple продовжує вивчати перископну камери для наступного покоління своїх смартфонів. Остання патентна заявка компанії показує, що вона намагається придумати, як використовувати масив камер відразу декількох пристроїв. Тобто смартфони повинні бути синхронізовані, щоб передавати зображення одночасно. Ці знімки потім будуть об’єднані в один.

У патенті Apple описує, як розмістити всі айфони в системі так, щоб отримати 360-градусне зображення. У конструкції можна використовувати як смартфони однієї моделі, так і різні. Звичайно, в першому випадку якість буде краще. Apple також запропонувала використовувати iPad для одночасного управління всіма пристроями в системі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні