Суд відмовився скасувати вирок Навальному

1
-1
Суд відмовився скасувати вирок Навальному
Московський міський суд у суботу, 20 лютого, визнав законним рішення Симоновського суду зі зміни умовного вироку опозиціонеру Олексію Навальному на реальний. Навальний все ж буде відбувати покарання в колонії загального режиму у справі Ів Роше, повідомляє ТАСС.

Разом з тим суд зарахував час, який Навальний провів під домашнім арештом і в СІЗО. Таким чином російський опозиціонер проведе в колонії загального режиму 2 роки і 5 місяців.

"Заслухавши думки сторін, суд ухвалив рішення першої інстанції змінити. Зарахувати в строк покарання час, проведений засудженим Навальним з 28 лютого 2014 року по 30 грудня 2014 року. В іншій частині залишити рішення Симоновського суду без зміни", - заявив головуючий суддя.

Він також додав, що скаргу захисту Навального було вирішено залишити без задоволення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росіянин Олексій Навальний, в дупі має нашу Україну, його партія принципово з 2014 року заявляла та заявляє на теперішній час, що Крим російський і завжди належав тільки Росії. А наші доблесні українські ЗМІ не можуть припинити про О.Навального писати. Все вкидають та вкидають в інтернет новини про Навального. Якесь безглуздя, для чого ви пишете про цього росіянина. Кому він цей Навальний потрібний, у них там свої з Путіним внутрішні розбірки, нам украхнцям яке діло до того російського опозиціонера?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні