У Кремлі відреагували на можливі санкції США проти «Північного потоку-2»

2
1
У Кремлі відреагували на можливі санкції США проти «Північного потоку-2»
У Кремлі вірять, що США не будуть вводити санкції проти російського газопроводу "Північний потік-2". Вони сподіваються, що візьме гору "здорове бачення ситуації".

Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає РБК-Україна.

Так він прокоментував публікацію Bloomberg про намір адміністрації президента Джо Байдена представити Конгресу доповідь про додаткові санкції щодо газопроводу "Північний потік-2".

"Ми ще не знаємо, про які санкції насправді писав Bloomberg та інші. Ми все-таки сподіваємося, що здорове бачення ситуації запанує у наших співрозмовників і ми не будемо далі йти по дорозі цього санкційного тиску, який насправді вже неодноразово демонстрував свою неефективність", - сказав Пєсков.

Як повідомляла Волинь24, видання Bloomberg писало, що США представлять доповідь про нові додаткові санкції щодо російського газопроводу "Північний потік-2". Доповідь буде представлена вже в п'ятницю, 19 лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і пика на фото...
Відповісти
Та скоріше добийте ту Орду!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні